Премиерата на хитовата постановка „Методът Грьонхолм“ се отлага за февруари

Премиерата на хитовата постановка „Методът Грьонхолм“ се отлага за февруари

Театралното представление трябваше да се състои днес, но ще гостува в Бургас на 4-и февруари.

Премиерата на постановката “Методът Грьонхолм” се отлага за следващия месец заради лошото време и усложнената пътна обстановка. Театралното представление трябваше да се състои днес, но ще гостува в Бургас на 4-и февруари. Продадените билети ще важат за следващата дата без презаверка, информират организаторите. Всеки, който желае да върне билета си, може да го направи на касата на НХК, като сумата за пропуска ще му бъде възстановена.

Асен Блатечки се забърква в манипулативни офис игри в спектакъла „Методът Грьонхолм“, чиято премиера за Бургас е на 12 януари на сцената на НХК.

Пиесата  проследява как протича кастинг в огромна супер известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм”. В стерилното помещение без изход се срещат четирима кандидати за добре платена длъжност.

15935850_10208126795393015_52355

Вместо обичайното събеседване обаче им предлагат странна игра. Невидимият шеф им поставя задачи, коя от коя по-нелепи и подозрителни, тласкайки конкурентите в битка на живот и смърт. Зловещият офис-трилър е блестящо написан и безпощадно разголва съвременните отношения между героите, обсебени от страстта към парите и високите постове. Пиесата на испанския драматург Жорди Галсеран е жанрова смесица от интелектуален трилър и психологическо криминале – нещо като риалити шоу, нещо като сложен шахматен ребус. Режисьорът Пламен Панев е подбрал блестящ актьорски екип – Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов и Христо Бонин.

Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав.

Почти криминалната завръзка прави „Методът Грьонхолм“ уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност! Истина или манипулация? Психо игра или по скоро…

Театралното представление трябваше да се състои днес, но ще гостува в Бургас на 4-и февруари.

Билети вече се продават на касата на НХК

За повече информация тел.: 0894/898-098

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...