Тематични DJ партитаще има на сцената SPICE Music Festival- 90’s edition след...

Тематични DJ партитаще има на сцената SPICE Music Festival- 90’s edition след полунощ

0

С тематични DJ партита ще продължи след полунощ фестивалът SPICE Music Festival-90’s edition, чийто домакин ще бъде Бургас на 9 и 10 август. За да се впишат изцяло в концепцията на новия фест, сетовете ще са с доминиращо присъствие на ремиксирани диско хитове.

В  SPICE Music Festival – 90’s edition  ще вземат участие East 172 UnlimitedREDNEXSoniqueDr. AlbanHADDAWAYCappellaLaBoucheSNAP!, 2 Brothersonthe 4th floorIce MC и C+C MUSIC FACTORY.

Част от звездите идват за първи път в България.

„Сцените на фестивала ще бъдат две, като, освен основната, ще има и друга по-малка. Фестивалната атмосфера ще може да се усети още следобед, когато фест зоната ще бъде отворена – ще има групи на малката сцената, както и зони за храна, напитки и места за забавления“, обясни Ник Тодоров от „Културно-масова дейност“ ЕООД, организатор на събитието.

Освен 12-те световноизвестни денс формации, в програмата ще се включат и добре познати български изпълнители, които съвсем скоро ще бъдат обявени.

Билети за събитието вече са пуснати в продажба в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg

Цените са една категория:

25.02 – 31.03.2019 – 55 лв за двудневен билет

01.04 – 31.05.2019 – 66 лв за двудневен билет

01.06 – 31.07.2019 – 77 лв за двудневен билет

След 01.08.2019 – 88 лв за двудневен билет

Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.
Очаквайте още информация, интересни подробности и новини за SPICE Music Festival – 90’s edition на www.spicemusicfest.bg, както и на FB страницата на фестивала.

SPICE Music Festival – 90’s edition  се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас – с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...