Танцово шоу за всички възрасти организираха младежи в Бургас

Танцово шоу за всички възрасти организираха младежи в Бургас

Малки и големи участваха в открит урок по спортни танци в Бургас. Новооткритото Танцово студио “Денс Парадайс” заедно с Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“  организираха безплатно танцово шоу за всички възрасти.  Поредното събитие за младите хора зареди с настроение присъстващите и даде старт на поредицата от безплатни събития по различни теми в града.

Всички желаещи имаха възможността да усетят ритъма на танца от латино ритмите до уникално по рода си огнено шоу – въртене на Пой. Събитието започна с демонстрация на детски танцови двойки, които участват в редица  национални състезания.  Танцовото шоу продължи с малките сладури на студиото и с начинаеща демонстрация на всички присъстващи. Треньорът по спортни танци и основателя на танцово студио “Денс Парадайс” Цвета Атанасова се погрижи за цялостната тренировка на всички присъстващи. Благодарение на нейният професионализъм малките двойки продължават да покоряват нови танцови успехи. Вечерта завърши с уникално огнено шоу и не само, всеки желаещ може да участва в специален курс в Бургас.

Специално за всички членове на Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ има преференциални отстъпки повече може да научите на официалната страница на сдружението.

Танцово студио “Денс Парадайс” разполага с две абсолютно нови зали за  деца и възрастни.

IMG_9076-001

IMG_9084

IMG_9105-001

IMG_9139-001

IMG_9187

IMG_9248

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...