Танцова компания „Фрея“представя с благотворителна цел миниатюрата „Гония“ в НХА- Бургас

Танцова компания „Фрея“представя с благотворителна цел миниатюрата „Гония“ в НХА- Бургас

„Гония“ е събитие за съвременно изкуство, провокирано от нуждата на млади артисти да разгърнат и обединят творческия си потенциал, чрез екстравагантни инсталации и сценични изяви.

Танцьорите от ТК „Фрея“ ще ви превеведат през смели интерпретации на танцовото изкуство, покрай импровизационен театърдо кулминационната танцовата миниатюра „Гония“. Впуснете се в авантюра, изследвща вдъхновението и експерименталността, които младите таланти сътворяват на сцената за съвременно изкуство в град Бургас.

Събитието е с благотворителна цел. Даренията ще бъдат оползотворени чрез подобряване на работните условия, в които творят таньорите от ТК „Фрея“ с председател Диляна Бахматова.

Билети ще може да закупите в края на събитето на принципа „Билет за изход“, чрез който всеки зрител оценя колко близка е работата на младите артисти до сърцето му и избира стойността на своето дарение.

Събитието ще се състои във филиала на НХА, с любезното съдействие на БНР, под музикалния съпровод на изявени ученици от НУМСИ“Проф.Панчо Владигеров“ и Асен Хайдутов и и доброволческа помощ.

 

Програма:

19:30-20:30 – посрещане на гости, жива музика и разглеждане на инсталации

20:45-21:15 – движенчески импровизационен театър с жива музика

21:15-21:30– представяне на късометражния филм „Инкарнация“

21:30-22:10 – съвременен танцов спектакъл на ТК „Фрея“ – „Гония“  с хореограф Диляна Бахматова

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...