Секс пози „Тръмп“ и „Макрон“ за разнообразяване на половия живот

Секс пози „Тръмп“ и „Макрон“ за разнообразяване на половия живот

Romper

Британците са изненадващо скучни в леглото, показват резултатите от проучване, направено от компанията за презервативи „Уан“. Допитването разкрива, че една трета от британците не са изпробвали нови пози в секса от над една година, докато 16% от партньорите изобщо не са склонни да експериментират и се придържат само към изпитаните. Съдейки по тези данните, жителите на Острова имат спешна нужда от разнообразяване на половия живот, съобщава „Дейли стар“.

„Изпробването на нови пози е ключово за разнообразието в секса. Няма нищо лошо в любимата поза, но си струва партньорите да се огледат наоколо и да почерпят идеи за новаторство в спалнята“, казва сексоложката Анабел Найт.

За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят разнообразие, експерти на компанията предлагат няколко шеговити идеи за нови пози в секса, вдъхновени от популярни телевизионни програми, сериали, продукти, известни личности:

– Поза Би Би Си – състои се в мощно прецакване на дамата.

– „Островът на любовта“ (риалити шоу) – възможна е единствено под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, но с незадоволителен краен резултат.

– „Коронейшън стрийт“ (сериал) – поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо особено.

– Скандинавски ноар – палаво-страховит секс с маски.

– Джон Сноу (персонаж от „Игра на тронове) – правите секс с леля си, без да знаете.

– „Гогълбокс“ (риалити шоу) – позата налага партньорите да стоят един зад друг пред телевизионния екран, така че и двамата да имат оптимална видимост.

– „Bake Off“ (сладкарско риалити шоу) – когато правите секс с нов партньор и той е толкова сладък, но въпреки това не може да е същият като предишния сладкиш.

– Стормзи (грайм изпълнител) – най-популярната нова поза във Великобритания.

– Златан (Ибрахимович, играч от „Манчестър Юнайтед ) – най-задоволителната индивидуална позиция, не изисква да се съобразявате дали другият „играч“ е свършил.

– ФитБит (умен часовник) – изпробвате колкото се може повече пози, докато достигнете препоръчителните 10 000 стъпки дневно.

– Брекзит – позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на задоволяване, без да имате ни най-малка идея как да го получите.

– Тръмп – позата не се препоръчва за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.

– Макрон – поза между по-млад мъж и по-възрастна дама.

– Борис (Джонсън) – яхате партньора си като колело и се държите като палячо, русата перука не е задължителна.

– Корбин (Джереми) – позата задължително включва сандали с чорапи.

novini.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...