Сандвич бар Йо-Йо …Бъди Различен

Сандвич бар Йо-Йо …Бъди Различен

Живеем във все по-забързан свят, в който често не ни остава време да си приготвим вкусен обяд за предстоящия тежък работен ден. Когато звукът от стърженето на протестиращите ни и пригладнели стомаси прекъсне обезпокояващо някой важен бизнес разговор или среща, ние виновно осъзнаваме как за пореден път сме забравили да се погрижим не за бизнеса, а за собственото си здраве.

Добре, че на този свят има хора, които да мислят за гладните работохолици и тяхното здравословно хранене. Не, скъпи читатели, не говорим за вашите любими баби, нека да са живи и здарви, а за едно нестандартно и успешно заведение на колела, което се е заело съвсем сериозно с отговорната мисия да се грижи за щастието на вашия доволен стомах.

sandvich-bar

Запознайте се със сандвич бар Йо-Йо, който ще ви изненадва кулинарно всеки ден. Това, което го различава от останалите заведения, е идеологията на четиримата му създатели София, Пламен, Стоян и Ганимир, а именно – да бъдат верни на общността, в която живеят и да се стремят да създават домашно приготвена храна от от висококачествени сезонни продукти с локален произход. Желанието им е да предлагат по-разнообразно и балансирано меню на своите клиенти. Те вярват, че хранителните навици на младото поколение вървят към положителна промяна. Тъжен обаче е фактът, че въпреки нарастващия интерес на потребителя към здравословно хранене, предлагането на пазара е почти нищожно.

Йо йо е мястото, където можете да спрете своето забързано ежедневие, за да се насладите на прясно изпечните им сандвичи с черен или бял хляб, обогатени с така нужните за организма зеленчуци, подправени с домашно приготвени сосове. Към здравословния си обяд можете да прибавите и освежаващи плодови фрешове и други напитки.bira

Чест прави на младия екип, който решава да реализира идеите си на българска земя, вместо в чужбина, където са живяли и четиримата. София е завършила Кралската академия по изкуства в Копенхаген, Пламен следва в Художествената академия Шеделшуле във Франкфурт на Майн, Стоян определя себе си като страстен готвач с две години опит в Италия, а Ганимир прекарва последните години в САЩ, където завършва „филм и броудкаст“. Благодарим искрено на тази весела компания, че е решила да се заеме със семейния си бизнес в Бургас, за да се радват техните клиенти на вкусна храна, приготвена с много любов, хъс и желание.sandvich

Въпреки закачливото наименование на това уникално местенце, неговият усмихнат персонал ви гарантира, че прясно приготвената храна няма да „закачи“ излишни и нежелани килограми към вашата талия.

Край на досадния йо-йо ефект. Хапвайте в ресторант „Йо-йо“.

Защото ти си това, с което се храниш!


Намерети ги на: ж.к.“Лазур“, ул. Копривщица 27, до Руската гимназия


 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...