Руска Коледа в Гранд Хотел и СПА Приморец

Руска Коледа в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 6 януари Бургас ще посрещне Руската Коледа със специална едноименна вечер в Гранд Хотел и СПА Приморец. Празникът ще бъде изпълнен с много весели, смях и игри. За отличното настроение на гостите грижа ще имат водещ и DJ. Ще звучат не само руски песни, но и анекдоти. В програмата са включени и забавни игри, в които гостите на вечерта ще бъдат поканени да вземат участие.

Разбира се, ще има и няколкостепенно тематично меню. То ще започне с многолистни салатки, морков, пипер и катък, след което ще предложи на гостите микс брукети с сельодка, пушена сьомга и пушена пъстърва, кисели краставички, тарама хайвер, маслинки. Главният герой на кулинарната страна на вечерта ще бъде свинско пълнено бон филе с моцарела и спанак, тъмен печен сос и аспержи, в компанията на хляб микс. Черешката на гастрономическото преживяване на Руската Коледа ще бъде торта.

Вечерта предлага не само интригуващи вкусове, но и музика, танци, забава и смях. На празник – като на празник. Заповядайте да се повеселим заедно!

Цена куверт на човек: 49.00 лева

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...