Работа в Дания

Работа в Дания

hayinfo.ru

Датската компания DAO365, предоставяща услуги в сферата на доставки на вестници, списания, колети и пратки по домовете на клиентите, търси работници от България. Работодателят проявява интерес и към наемане на студенти и хора без опит. Основното изискване е кандидатите да имат шофьорска книжка и да владеят на задоволително ниво английски език. Има възможност както за разнасяне на вестниците и пратките с автомобил – собственост на работника, така и със скутери, които се предоставят от компанията.

Заетостта е 6 дни в седмицата, като спецификата на работата е, че се работи много рано сутрин – м/у 02.30 и 06.30ч., но денят остава свободен и позволява намиране и на втора работа.

Заплащането е на час, като 1 BGN = 3.81 DKK. Стартира се с минимална ставка, съгласно сключеното споразумение със синдиката на работниците – 126.37 DKK (33,17 BGN). Заплащането е в края на месеца, като отчита период от 25-то число на предходния месец до 25-то число на текущия месец.

На 20.02.2018 г. от 13:00 ч. в Кариерен Център Бургас (ул. Патриарх Евтимий №34) ще се проведе среща с работодателя, на която заинтересованите лица ще могат лично да получат допълнителна информация на английски и български език.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...