Пълнолуние в Телец: как да привлечем късмета и какво не трябва да...

Пълнолуние в Телец: как да привлечем късмета и какво не трябва да правим

zastavki.com

Във вторник, 12 ноември, започва пълнолунието в Телец. Луната винаги влияе на хората по специален начин. Някои стават по-активни, но върху други може да има отрицателно въздействие. dailyhoro.ru пише как да привлечем късмета в този момент.

Ноемврийското пълнолуние може да изненада мнозина. Астролозите съветват да не забравяме за целите си и да обръщаме внимание на онези аспекти от живота, които свикваме да жертваме в името на другите. Време е да се погрижите за здравето си, помнете личните си планове, хобита и интереси.

Важно е да се търси стимул за изпълнение на плана, в противен случай спокойствието и хармонията могат да се превърнат в летаргия и апатия. Ако решите да почивате в този ден, по-добре е да възстановите силите си след активен отдих, с приятни интелектуални филми. Можете да си уредите баня с ароматни масла. Безкрайното „замръзване“ в социалните мрежи или други подобни дейности водят до фалшиво усещане за релаксация, когато мозъкът ни започне да се забавя и се уморява по-бързо.

Този период се счита за ден на чистота и хармония. Задължително е да не нарушавате хармонията на вътрешното си състояние. Също така трябва да сте спокойни и да не стигате до крайности. За да бъде месецът успешен, направете пролетно почистване у дома.

Рационалното мислене допринася за решаването на паричните въпроси. В наши дни е препоръчително да сте трудолюбиви и икономични, да оцените красотата.

Отдавна е обичайно да се привличат пари при пълнолуние, а през ноември, когато разходите за Нова година вече са близо, финансовият въпрос става остър за много семейства. Можете да го използвате или можете да планирате бюджета си, да научите повече за моделите на харчене, за спестяванията, които не вредят на начина на живот, храната и свободното време. 

Колкото по-негативно е вътрешното ни състояние в този момент, толкова по-важно е да се разтягате, да ходите или да приклякате. Използвайте онези упражнения, които не вредят на вашето благополучие и в разумни граници – мнозина са склонни да преувеличават собствените си възможности на пълнолуние.

Какво не трябва да се прави на пълнолуние?

  • Кавгите с роднини и приятели. Отрицателната енергия на събеседника може да падне върху вас.
  • Не харчете голяма сума пари. Рискувате да купите напълно безполезно нещо.
  • Консумирайте алкохол.

В допълнение, пълнолунието е изключително коварно време, което може или да ви даде това, което искате, или да ви отнеме последното.

Фазите на Луната, които се променят една друга, могат много да повлияят на човек. По-специално, при определени знаци на зодиака . През този период енергийният потенциал намалява и нараства, а също така се коригират биоритмите.

Пълнолунието може да има вредно въздействие върху хората. Така че по време на пълнолуние има голяма вероятност важна среща да се разпадне и най-простият разговор изведнъж да се превърне в конфликт.

Астролозите съветват трите знака на зодиака да бъдат максимално дискретни в този момент, за да се избегне агресия и да не се водят сложни разговори.

Лъв

Този зодиакален риск рискува да се прояви негативно на работа. Освен това астролозите предупреждават, довършете всичко недовършено.

Овен

Представителите на този зодиакален знак са изправени пред сериозни проблеми с приятелите. Най-малката дреболия може да повлияе на приятелството.

Риби

Този знак на зодиака най-често оставя всичко на самотек, което може да сложи крайна точка на всичко.

Източник: podrobnosti.ua

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...