Прозрачната блуза придава шик на тоалета

Прозрачната блуза придава шик на тоалета

Носенето на прозрачна блуза не е проста работа, защото съчетаването й с останалите дрехи може да даде на цялостната ви визия щипка сексуалност или да ви направи още по-изтънчени в очите на другите.
Прозрачна блуза в неутрален цвят е нещо, което добавя различна нотка във всеки аутфит.

Свободна

Image_5730603_128_0

Прозрачната блуза най-добре се носи свободна. Колкото по-прилепнала по тялото е тази дреха, толкова по-рисковано става и за комфорта, и за самочувствието ви. Не е ясно кога фината материя може да ви изостави. Тази одежда трябва да е лежерна и ефирна. Няма да сбъркате, ако подчертаете свободния й дух с разкроена къса пола или шорти от коприна. Съобразете аксесоарите според цветовете и настроението си.

На пластове

190932-0
Тъй като прозрачната блуза показва какво има под нея, не е безразлично с какъв сутиен или потник ще я съчетаем. Ако е в един нюанс, то не е излишно да й помогнем с малко цвят, като наблегнем на по-шарен колорит в долната част на тоалета. Обувките обаче кореспондирайте с баграта на блузата. Същото се отнася и за чантата.

С копчета

Image_5730598_128_0

Ако искате да покажете, че много разбирате от мода, тогава заложете на прозрачна блуза с копчета и асиметрични части. Консервативността на закопчаването компенсира смелата природа на прозрачната материя. Идеално си пасва с панталон по краката, пола тип молив и блейзер.

С тесни дрехи

Image_5730601_128_0
Когато обличаме прозрачна блуза, добре е да я съобразим и с останалата част на нашия тоалет. Тъй като тя е доста обемна дреха, трябва да компенсираме останалата половина от ансамбъла си с нещо, което не раздува толкова силуета. Тесните дънки са идеална компания и нека денимът да не ви притеснява. Изберете обувки на ток и голяма чанта.

С къси панталонки

otgovoru.com
otgovoru.com

Подчертайте прозрачната материя, като я съчетаете с контрастни текстури. Няма да сбъркате, ако комбинирате блузата с кожени панталони, елеци от екокожа, поли с брокат или копринени къси панталонки. Изберете велурени обувки на ток в активен цвят, останалата час от аксесоарите подберете според модния си инстинкт.

С различни шарки

evizabg.com
evizabg.com

Със сигурност ще привлечете вниманието, ако заложите не само на прозрачна блуза, но и на такава с точки, квадратчета или други геометрични форми. Може да я съчетаете с интересен сутиен, къс и плътен потник, шорти и каквото ви душа иска. Стига екстравагантността да не е безцелна.

С пола тип молив

brjunetka.ru
brjunetka.ru

Един от най-добрите приятели на прозрачната блуза е полата тип молив. Чудесно допълва и бизнес, и тоалет, с който сте решили да отидете на бар. Въпреки това помнете, че ако трябва да присъствате на събитие, където ще има фотоапарати със светкавици и ярка светлива, твърде вероятно е да покажете от себе си доста повече, отколкото сте имали намерение.

снимки: allwomenstalk.com

mila.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...