Празнуваме Фестивала на рибата и виното с гласовете на култовите бг рок...

Празнуваме Фестивала на рибата и виното с гласовете на култовите бг рок групи „Щурците“, „Тангра“, „Сигнал“ и „Диана Експрес“

Остават само два дни до началото на тазгодишното издание на Фестивала на рибата и бирата в Бургас, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми октомври на площад „Тройката“. За настроението и празничната атмосфера ще се погрижат музикантите от най-култовите български рок банди – „Щурците“, „Тангра“, „Сигнал“ и „Диана Експрес“.

Програмата на кулинарния фест предлага на бургазлии и гости на града да се насладят на невероятни рибни ястия, приготвени от най-добрите майстори и за първи път впечатляващ гурме щанд с Камелия Воче. Уникална селекция на най-добрите вина от цял свят, над 10 от най-популярните рецепти за греяно вино и Сангрия по рецепта на шеф Петров са само част от изненадите, които ви очакват.

Мини лунапарк с огромни стрелбища, томболи и сладки изкушения ще радват най-малките гости на събитието.

В комбинация с кулинарните изкушения и ароматните вина за доброто ви настроение ще се погрижат и едни от любимите гласове на българската рок сцена. В петък от 19.00 часа фестивалът ще открият Валди Тотев с вечните хитове на “ Щурците“ и бандата на Фънки и Стенли, в събота на сцената ще бъдат изпяти едни от любимите песни на българската естрада от дует “ Шик“ и Илия Ангелов от „Диана Експрес“, а рок динозаврите от „Сигнал“ ще зарадват своите фенове в неделя.

Всеки ден на сцената на Фестивала на рибата и виното ще се изявяват и самодейни таланти от град Бургас.

Посетителите ще могат да се забавляват с дневните турнири по белот и по табла, а също и да научат интересни факти в т.нар. „училище за вино“, където всеки ден ще има събеседване и открити уроци по винарство с най-добрите сомелиери, а в събота на 06.10 от 12:00 часа  най-добрият хоби готвач Станислав Райчев ще направи открит урок по готвене на рибни вкусотии.

В неделния ден преди обяд ще има конкурс за снимка с най-голям морски улов, а за победителят ще има и голяма награда.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...