Поставят спектакъла „Разделям двойки по домовете“ в Бургас

Поставят спектакъла „Разделям двойки по домовете“ в Бургас

Актьорите от трупата на Младежки театър „Николай Бинев“ ще зарадват бургаската публика със спектакъла на режисьора проф. Здравко Митков – „Разделям двойки по домовете“. Постановката ще се играе на 20.03.2019 г. зала НХК от 19:00 ч.

Добре познатият актьор Михаил Билалов влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.

Ерик (Михаил Билалов), професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация. В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

С лек хумор и доза мистерия, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота – такива, каквито са за всеки един от нас.

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.

Автор – Тристан Птижирар
Превод от френски – Снежина Русинова-Здравкова
Режисьор – проф. Здравко Митков
Сценография и костюми – Петър Митев
Фотограф – Гергана Дамянова
Актьори: Искра Донова, Михаил Билалов, Николай Луканов

Билетите са пуснати в Билетен център НХК с Работно време:
понеделник-петък от 10:00 ч. до 18:00 ч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...