Поредно приключение в света на изкуството: „На концерт в сряда” на...

Поредно приключение в света на изкуството: „На концерт в сряда” на сцената на НУМСИ

Поредно  приключение в света на изкуството очаква тази седмица феновете на интерактивната игра „20 въпроса за изкуството” на сцената на  Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”.

В новото издание на играта отново главната роля ще бъде отредена на публиката. Изпълнители и зрители ще имат възможност да се забавляват заедно с нови интелектуални предизвикателства в областите „Музика”, „Танцово изкуство” , „Литература”, „Изобразително изкуство” и   „Театър и кино”. Отново въпросите от различните области на изкуството ще бъдат илюстрирани както с  видеоматериали, така и с живи изпълнения . Този път в спор ще влязат имената на Брат Пит, Джони Деп, Крис Хемсуърт, Дейвид Гарет Фрида Кало, Парашкев Хаджиев, Марин Големинов, Веселин Стоянов и много други.

В надпреварата ще се намеси и творчеството на Бетховен, Сен –Санс, Римски – Корсаков, Сарасате и Чайковски.

А как „арматурата” намира място в изкуството – отговорът на този и на още много въпроси ще научите, ако станете част от интерактивната игра „20 въпроса за изкуството”.

Интерактивната игра ще бъде предавана на живо в социалната мрежа и ще бъде достъпна за всички потребители на официалната страница на училището във Фейсбук.

По време на Live, потребителите ще могат освен да коментират и изразяват своите настроения и да отговарят на въпросите включени в надпреварата.

Поредицата „20 въпроса за изкуството” се осъществява в рамките на проекта „На концерт в сряда”. Тази сряда 10 януари от 18 часа  в Концертната зала на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”, вход свободен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...