Плъх се разходи по площад „Тройката“ в Бургас (видео)

Плъх се разходи по площад „Тройката“ в Бургас (видео)

Плъх се разходи по площад „Тройката“ в Бургас за ужас на минаващите по това време бургазлии. Кадрите са заснети от мобилен телефон и ни бяха изпратени на електронната поща и бяха монтирани от нас. На видеото как плъхът решава да се отбранява и скача на човека, който го снима, след като е притиснат в ъгъла.

„Плъхът дойде някъде от подземната улица и се скри зад едно кошче, точно зад паметника на Альошата. В началото помислих, че е малка котка, но се движеше прекалено бързо и тогава разбрах, че е плъх. Над него кръжаха към двайсетина гларуса, които се опитваха да го хванат, затова той се скри зад кошчето за боклук. Реших да го снимам с телефона, защото мисля, че гледката на плъх на централния площад в града е най-малкото любопитна, ако не и смущаваща“ пише в писмото изпратено ни на електронната поща.

Припомняме, че на същото това място през лятото често подскачат жаби, които излизат от т. нар. Дупка на нереализирания ГУМ в Бургас. Гледката вече е обичайна за бургазлии, но шокира туристите, които се разхождат вечер по площада.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...