„План B“ – бургаският биоресторант с божествени блюда за безпогрешни Бургазлии

„План B“ – бургаският биоресторант с божествени блюда за безпогрешни Бургазлии

Неповторимият-стил-на-интериора

Безсмислено е един бургазлия да обикаля без посока в безоблачната, но безобразно студена нощ в търсене на близко и топло място, където да се наслади на здравословна кухня, добро обслужване и уютна обстановка.

Бургазлии, бъдете спокойни, защото вкусните и изискани блюда са вече тук, в новооткрития ресторант „PLAN B”.

В близост до Морската градина, на булевард „Богориди“ с широко отворени врати и гостоприемен персонал ви очаква невероятно пътешествие в света на кулинарните изкушения. Разполагащ със 160 места на два етажа, просторна градина за средиземноморските летни нощи и горяща камина през дългите зимни вечери, „PLAN B” е прекрасното място за среща с приятели, специален повод или романтично рандеву.

Уникално усещане за уют.
Уникално усещане за уют.

Тук ще се насладите на така жадуваното разнообразие от здравословни храни, приготвени предимно печени и задушени месни ястия, богат избор на над 30 вида салати от екологично чисти зеленчуци, предястия и деликатеси, изкусителни десерти и приятно омайващи сетивата вина. Голяма част от зеленчуците са отглеждани в специални градини в с. Изворище, където доматите, краставиците, патладжаните, пиперките и тиквичките се чувстват почти толкова добре, колкото обгрижваните зеленчуци в домашната градина на вашите баба и дядо.

По-авантюристично настроените клиенти на PLAN B могат да наблюдават с интерес как поръчаното от тях ястие се приготвя директно пред очите им. Комуникацията между готвач и клиент е важен подход за заведението, имате свободата да задавате въпроси или дори да промените някоя от съставките, ако тя не ви е по вкуса. Съветваме ви обаче да избягвате директни сблъсъци между главния и изключително талантлив майстор-шеф Георги Христов и вашите прекрасни баби с дългогодишен готварски стаж зад гърба си, иначе рискувате тя да дава словесни наставления и препоръки, докато ястието в чинията ви подозрително не заприлича по вид и вкус на любимата й гозба, с която ви е гощавала от деца. А вие сте дошли тук, именно за да опитате нещо ново, нали?

Ресторантът предлага богат асортимент от сушени меса – елено, свинско, прошуто, хамон. Но нека привържениците на вегетарианската кухня не се чувстват скандализирани или пренебрегнати – на тяхното внимание има голям избор на кашкавали и сирена от краве, овче, биволско и козе мляко. Не забравяйте за свежите зеленчуци, отгледани в истинска био среда.


Всеки клиент с традиционен или нестандартен вкус е добре дошъл! Мястото за вашето добро прекарване и вкусно хапване е на бул. „Богориди“, до ресторант „Златна котва“.

Телефон за резервации 0877 42 65 65.


Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...