Очни лекари ще консултират безплатно как да постигнем независимост от очилата

Очни лекари ще консултират безплатно как да постигнем независимост от очилата

Центърът за лазерна корекция на зрението към Очна болница „Бургас“–Д-р Иванови организира лекция-беседа на тема „Как да постигнем независимост от очилата“. Тя ще се проведе на 6-ти юни 2019г. (четвъртък) от 18.30ч. в КЦ „Морско казино“ – Бургас, зала „Георги Баев“.

На срещата специалистите от лазерния център ще запознаят гостите с най-съвременните методи за премахване на диоптрите. Посетителите ще могат да научат повече за лазерната корекция на зрението като водеща процедура за постигане на независимост от очилата и контактните лещи, както и за най-новите и актуални тенденции в рефрактивната хирургия, чрез която се премахва късогледство, далекогледство и астигматизъм.

Гостите ще имат възможност да зададат своите въпроси. На тях ще отговарят: лекторът д-р Константина Кънчева, д-р Таня Иванова, д-р Николай Иванов, д-р Владимир Балимезов и д-р Гергана Миланова, които са част от екипа на Центъра за лазерна корекция на зрението. Всеки желаещ ще получи и безплатна индивидуална консултация какви са възможностите за премахване на диоптрите в неговия конкретен случай, кой е най-подходящият метод за това, както и преференциални условия за него.

„Животът стана изключително динамичен и носенето на очила е ограничение, което не само носи дискомфорт, но и влошава качеството на живот“ – споделя д-р Константина Кънчева – „За щастие, прогресивното развитие на технологиите в тази сфера позволява на хората да се освободят от необходимостта да носят очила и контактни лещи. По време на индивидуалните консултации ще разговаряме с всеки един желаещ за начина, по който можем да му помогнем, имайки предвид неговите нужди, професия, хобита и желания“ – добавя д-р Кънчева.

Лазерният център към Очна клиника „Д-р Иванови“ кани всички, желаещи да участват в беседата. Участието е безплатно, не е необходимо предварително запазване на място.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...