Очаквайте Асен Блатечки и Мария Сапунджиева във „ Вечеря с приятели” през...

Очаквайте Асен Блатечки и Мария Сапунджиева във „ Вечеря с приятели” през юли в Бургас

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да се насладят на прекрасната игра на актьорите Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева и да се забавляват заедно с тях.

В пиесата „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата?

Разбира се, че няма еднозначен отговор.
Всеки има право да постъпи както намери за добре.

Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Зрителите ще имат възможност да видят за пръв път заедно Асен Блатечки и Ненчо Илчев, които са състуденти от НАТФИЗ , но досега не са се срещали на театралната сцена.  Премиерата на пиесата в София беше повече от успешна, достатъчно е да се каже че за следващите представления в София няма билети. Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Силвия Лулчева, Елена Петрова,  Койна Русева и още много други колеги и приятели на актьорите  искрено се забавляваха и пожелаха на целия екип успехи и много пълни салони.

ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА ЩЕ БЪДЕ НА 17  юли от 19.30ч. на сцената на НХК.

Билети вече се продават на лятна каса „ Часовника” / градинката до х-л България/.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...