Отличиха проект за извънкласни дейности на бургаското училище „Васил Левски“ в Горно...

Отличиха проект за извънкласни дейности на бургаското училище „Васил Левски“ в Горно Езерово

Проектът „Посланици на здравето“, свързана с предаването на традиционни знания чрез иновативни подходи, методи и средства, на ОУ „Васил Левски“ в кв. Горно Езерово бе отличено на 2-ро място сред общо 120 проекта за извънкласни дейности на различни училища в страната.

Това се случи по време на петдневния семинар на тема „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците“, организиран от Синдикатът на българските учители съвместно с Фондация „Устойчиво развитие за България“ и Санаторно-оздравителен комплекс (СОК) „Камчия“, под патронажа на Министерство на образованието и науката.

Форумът е заключителен етап на едноименния конкурс, който се провежда за четвърта поредна година по инициатива на СБУ и тази година е на тема „Развиваща и подкрепяща образователна среда – творчество, успеваемост, духовност“.

На семинара Дарина Кандарова – учител в ОУ „Васил Левски“, кв. Горно Езерово представи двугодишната работа на училището по проект „Посланици на здравето“, свързана с предаването на традиционни знания чрез иновативни подходи, методи и средства.

По време на тържествената церемония по награждаването на отличените в конкурса министърът на образованието Красимир Вълчев връчи на ОУ „Васил Левски“, кв. Горно Езерово грамота за престижното ІІ-ро място от над 120 предложения в тази категория.

В семинара участваха над 220 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до дванадесети клас, от центровете за личностно развитие и приобщаващото образование, както и директори, експерти по образование, научни работници, преподаватели и студенти от педагогически факултети на висши училища у нас и чужбина.

Още снимки

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...