Осигуряват безплатен транспорт за спектакъла в подкрепа на Надежда

Осигуряват безплатен транспорт за спектакъла в подкрепа на Надежда

Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова, Петър Антонов и Ирина Флорин пристигат в Бургас, 13 юли (петък), за „Абсурни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“

 Общинският превозвач „Бургасбус“ се включи в благотворителната кампания „Живот за Надежда!“, като ще осигури транспорт на желаещите да присъстват на събитие, но не разполагат с превозно средство.

За целта, в 19 часа, от спирката на НХК ще има наличен транспорт за квартал „Крайморие“, като превозното средство ще потегли от Aмaya Beach в обратна посока, към ценъра на града, точно в полунощ.
Желаещите да ползват извънредната услуга ще трябва предварително да заяват това на тел. 0893882251.

Спектакълът „Абсурдни времена“, по стиховете на Маргарита Петкова и Добромир Банев, ще се проведе на 13 юли (петък) от 20 часа в Амауа Beach, Крайморие.
Тогава ще бъде и премиерата на книгата „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“.
В инициативата за събиране на средства за онкологичното заболяване на дъщерята на Маргарита Петкова – Надежда Огойска, се включи и „лилавият цвят“ на българската арт-сцена – Ирина Флорин. Талантливата певица е направила специална селекция от песни, с която ще зарадва публиката на Aмaya Beach.

Вратите на Амауа Beach в деня на арт събитието ще бъдат отворени от 18.30 часа.  Докато артистите репетират в церемониалната зала на комплекса, клиентите на заведението ще имат възможността да се включват в благотворителната кауза „Живот за Надежда!“, като се сдобият на място с книгата  „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ“, албума на Ирина Флорин „Кадифена жена“, както и с албума на Нона Йотова – „Преоткриване“.

Събраните средства от: 

• Продажбата на стихосбирката

„Абсурдни времена –

СПЕКТАКЪЛЪТ!“ – 13 лв.;

• Вход за спектакъла – 10 лв.;

• Албум „Копринена жена“

на Ирина Флорин – 10 лв.

• Албум „Преоктриване“ на Нона Йотова – 10 лв. 

ще бъдат с автограф на артистите

и дарени за

„Живот за Надежда!“

Тел. за резервации за събитието и снабдяване с покана: 0893882251

Благотворителната инициатива „Живот за Надежда“ подкрепиха:

Областна администрация Бургас, Община Бургас, Amaya Beach, Казино „RING“, Медицинска лаборатория „ЛИНА“, Издателство „Либра Скорп“, Комуникационна група „Имидж Едвъртайзинг“, Галерия Поморие, БургасБус, Информационните портали „НА БРЕГА“, „БУРГАСИНФО“ и др.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...