Осветиха знамето на гвардейския отряд към ПГЕЕ“Константин Фотинов“ на официална церемония на...

Осветиха знамето на гвардейския отряд към ПГЕЕ“Константин Фотинов“ на официална церемония на площада (Видео, снимки)

Връчиха и тамбурмажор на ученическия гвардейски оркестър към професионалната гимназия

На официална церемония в присъствието на вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, кметът Димитър Николов, Областният управител Вълчо Чолаков, Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий и представители на бургаското духовенство осветиха знамето на четвърти ученически гвардейски отряд към ПГЕЕ „Константин Фотинов“.

Съдзаването на ученически гвардейски отряди и ученически гвардейски оркестри е по инициатива на д-р Денислава Ангелова, председател на Асоциация „Докосни дъгата“.

Тържественото събитие с участието на Националната гвардейска част се състоя на пл. „Св. Св. Кирил и Методий“. По време на церемонията ученическия гвардейски оркестър към професионалната гимназия получи тамбурмажор.

Церемонията по тържествено връчване на знамето на четвърти ученически гвардейски отряд и тамбурмажора на втори ученически гвардейски оркестър се осъществи под патронажа на президента Румен Радев, с подкрепата на Министерството на отбраната и любезното участие на Националната гвардейска част.

Тържеството  приключи с тържествена церемония-спектакъл „Искри“, изпълнена от Националната гвардейска част.

Още снимки

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...