Опитайте от обновеното меню на Средиземноморски ресторант „Салини“

Опитайте от обновеното меню на Средиземноморски ресторант „Салини“

Garden

Защото на крачка от морския бряг, в ръцете на точния шеф-готвач и екип – винаги е по-вкусно!

Средиземноморски ресторант „Салини“ изкушава бургазлии и гостите на града с ново лятно меню, което да опитат във впечатляващата лятна градина на ресторанта. Освен потънала в зеленина и на крачка от синия басейн, тя е в непосредствена близост и до безкрайната синева на морето. Резултатът е автентична морска обстановка, която е директна препратка към по-добрите ексклузивни морски локации по света. Новите вкусни предложения са дело на шеф Ивелин Кръстев и неговия екип. Те са съобразени със сезона и желанието за обхващане на още по-широка гама вкусове.

Сред новите кулинарни специалитети, включени в картата на „Салини“ може да откриете салата с кокосови скариди, сушени домати и авокадо; салата с едамаме, която включва и киноа и лоло росо; автентична бурата с кедрови ядки и домашно песто; авокадо, пълнено с риба тон и много други изкушения. Основните специалитети, които за пръв път са част от менюто на крайбрежния ресторант са свинско терияки, телешки стек „Блек Ангъс“ и патешко филе със сушени кайсии и карамелизиран сос.

Средиземноморските ястия далеч не са единственото изкушение, на което можете да се отдадете в „Салини“. Ресторантът предлага и богато суши меню, подредено в отделна карта. Тя включва детайлна информация за отделните разновидности суши.

Опитайте „Салини“ – открийте вкусът на Средиземноморието и Япония, в изключителна морска обстановка.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...