Нептун кръщава децата на Бургас на Магазия 1

Нептун кръщава децата на Бургас на Магазия 1

Владетелят на всички морета и океани Нептун пристига в Бургас за специален празник, организиран от Майки-ГЕРБ. Събитието ще се проведе на Магазия 1 на 8 юли (неделя) от 18 часа, като всички малчугани са добре дошли заедно със своите родители.

„Нептун ще кръсти всяко дете с име на любима рибка и ще получи „кръщелно свидетелство“. А за да е празникът още по-весел, сме приготвили музика, танци, лимонада, сладолед и други изненади. Погрижили сме се за сигурността на децата – на място, до морето, ще бъде поставено временно съоръжение за сигурност (ограда). Ще има аниматори, но е задължително малчуганите да бъдат придружени от родител или друго възрастно лице“, споделиха организаторите.

Майки-ГЕРБ за пореден път ще подкрепят и социално-значима инициатива. По време на Празника на Нептун ще бъде поставени дарителски кутии. Всеки, който желае, може да подкрепи кампанията „Шанс за Никола“.

Към празника ще се присъедини и педагогът Кети Папъшева, която съвсем наскоро издаде детската книжка „Гъбка Качулатка“. По време на морския ни празник децата ще получат лично от нея копия от книжката, изпълнена с весели картинки и забавни стихчета.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...