Нека парите потекат, или как да привлечем богатство през Новата година

Нека парите потекат, или как да привлечем богатство през Новата година

В новогодишната нощ всички имат голямо разнообразие от желания, а астролозите дават съвети как да се уверят, че едно желание определено се изпълнява. Има и различни народни знаци, които ще помогнат през новата година да получите това, което искате. Една от тези поличби се нарича парична „закваска“.

За да имате пари в джобовете си през следващата година, трябва да поставите банкнота в десния джоб на новогодишното си облекло. Освен това, както отбелязват различни експерти, банкнотата трябва да е голяма, не много стара, цяла и да не е набръчкана.

Експертите се шегуват, че благодарение на този трик можете да има два положителни момента. Първият е, че за новата година ще имате “ закваска „, която ще остане непокътната след празнуването на Новата година. И вторият, че банкнотите имат привлекателна енергия за други пари.

Експертите по биоенергия изтъкват, че популярната поличба има съвсем логични обяснения. От гледна точка на материалистичното разбиране банкнотата е хартия със специални защитни знаци, която съдържа много силна енергия. Законът за запазване и привличане в този случай трябва да работи в полза на собственика на банкнотата.

Колкото по-голяма е банкнотата – толкова повече енергия ще бъде в джоба ви в новогодишната нощ, което ще допринесе за финансовия успех през следващата година. Също така в джоба си можете да поставите няколко големи купюри.

Източник: styler.rbc.ua

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...