Най-модерните цветове за 2018 година (Част I)

Най-модерните цветове за 2018 година (Част I)

Снимка: Beauty.ua

Ярки, екстравагантни, дълбоки и деликатни нюанси избра Известния институт Pantone Color за цвят на 2018г..(lifehacker.ru)

Институтът „Pantone Color“ за първи път разшири списъка на модерните цветове от 10 на 12. Те бяха най-силно изразени в пролетните и летните колекции, представени в седмицата на модата в Ню Йорк,  Лондон и Милано, в края на миналата година.

Експертите обявиха Ултравиолетовия цвят за основен цвят на годината. Наситения, космически виолетов цвят, който сякаш свети отвътре е основен елемент в новите колекции на много дизайнери.

Това е истинския цвят на бъдещето, което вече настъпва. Това е мост от съвременните технологии до полета към друга галактика. Ултравиолетът е символ на творческо самоизразяване, мистицизъм и духовни качества.

Бъдещето в контекста на мода-2018 е провокативно явление. Ето защо, дизайнерите виждат ултравиолетовият цвят или като монохромен – единствен цвят в облеклото, или като рамка на не по-малко ярки нюанси, например червено, оранжево, сребристо, ярко зелено или ярко жълто.

Вижте как изглежда на подиумите
vogue.com, elle.com, fashion.hola.com
vogue.com, elle.com, fashion.hola.com

fiolet_1516955817-630x315

krasivey.com.ua
krasivey.com.ua
2. С цвят на канарче

Ако ултравиолетовият цвят е цвят на годината, то десените с цвят на канарче, бяха определени от експертите като основен цвят през пролетта. Най-печелившите дизайнери представиха комбинации от ярко жълто и класическо черно. Но и други цветове като: розово, бяло, блатно зелено, също си партнират с ултравиолетовото.

vogue.co.uk, wwd.com, vogue.com
vogue.co.uk, wwd.com, vogue.com
lifehacker.ru
lifehacker.ru

Източник: lifehacker.ru

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...