Най-малките с жест към най-големите (Снимки)

Най-малките с жест към най-големите (Снимки)

Малките сръчковци от Детска ясла 1 „Бургаско детство“ изработиха коледни картички и тематични сувенири за всички от Дома за стари хора „Цвета и Анка Върбанови“.

И тази година малчуганите от Детска ясла 1 „Бургаско детство“ и техните родители се включиха с огромен интерес в организираната работилница за изработване на коледни играчки и картички „Заедно с мама творим“. Те изработиха весели коледни картички и сувенири: приказен свят с много елфи, снежни човеци, скиори, елхички, Снежанки и Дядо Коледа, венци от шишарки и много, много други красоти. Най-красивите ръчноизработени изненади ще създадат празнично настроение в дома за стари хора „Цвета и Анка Върбанови“, където живеят 28 възрастни хора.

„Искаме да стоплим сърцата им за празника.Така от най-ранна възраст, децата се възпитават в съпричастност, доброта и хуманизъм. Благодарим на всички мами, за креативността, активността и ентусиазма, за желанието да дарят усмивка и да зарадват възрастните хора.“- коментира Антоанета Кисьова, директор на детското заведение.

Екипът на Детска ясла „Бургаско детство“, пожелава в аванс празнично настроение и весели Коледни и новогодишни празници!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...