Наградиха доброволци и отличени ученици, участвали в общински кампании по превенция

Наградиха доброволци и отличени ученици, участвали в общински кампании по превенция

На тържествена церемония днес в Заседателната зала на Община Бургас  бяха наградени доброволци и отличени ученици, участвали в Общински кампании по превенция.  Отличията им бяха връчени от Мая Казанджиева, директор „Здравеопазване и социални дейности“.

На церемонията ще се връчат грамоти и награди на ученици от III -V клас от следните бургаски училища: ОУ „Пейо Яворов“, ОУ „Христо Ботев „, кв.“Победа, ОУ“Братя Миладинови“, ОУ“Петко Рачев Славейков“, ОУ „Елин Пелин“ за активно участие и успешно представяне в Общински конкурс за рисунка, във връзка с отбелязване на Национална седмица за борба със затлъстяването седмица за борба със затлъстяването.

Наградени бяха и ученици за активно участие в Общинската АНТИСПИН кампания и младежки форум „Заедно за толерантността“ от следните бургаски училища: Профилирана гимназия за романски езици „Георги Стойков Раковски“, Профилирана гимназия за чужди езици „Васил Левски“, Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника, Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“, Професионална гимназия по транспорт, Средно училище „Св.св. Кирил и Методий“

Проявата бе организирана от Отдел „Спорт, превенции и младежки дейности“, към дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт“, Община Бургас.

Още снимки

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...