Наградиха доброволците от Световното по Тай Чи, провело се в Бургас

Наградиха доброволците от Световното по Тай Чи, провело се в Бургас

Кметът на Бургас Димитър Николов и председателят на спортен клуб „Бей Син“ Стефан Колев наградиха днес 152-ма ученици от бургаските училища АЕГ „Гео Милев“, ППМГ „Акад. Никола Обрешков“, ПГЧЕ „Васил Левски“ и Търговската гимназия, които взеха участие като доброволци в организирането на 3-то Световно първенство по Тай Чи, което се проведе в Бургас.

„Благодаря Ви за помощта по време на това престижно състезание. Благодарение на Вас, бургазлии видяха в родния си град 500-те най-добри състезатели в цял свят в този спорт. За втори път в последните две години показахме, че се справяме успешно с организацията и провеждането на сериозни спортни форуми, а УШУ се развива бързо в нашата страна. Можем да мислим за нови първенства, но вече в новата спортна зала „Арена Бургас“. Надявам се в бъдеще да продължавате да ни помагате, доказвайки че доброволчеството е кауза, която изгражда будни и активни млади хора“, заяви кметът Димитър Николов.

Учениците получиха сертификати за труда си и ваучери за двама за едногодишни безплатни тренировки в клуб „Бей Син“.

„Вие сте елита на младите хора в Бургас. Вие сте интелигентни и неуморни. В младежката олимпиада в Найджин имаше по-малко доброволци, отколкото на състезанието в Бургас. Благодаря Ви за всичко. Пожелавам ви да сте здрави и силни и всеки един от вас да се реализира в Бургас“, заяви Стефан Колев.

Престижният форум се проведе преди месец и бе организиран от Българската федерация по уши и бургаския клуб „Бей Син“ с подкрепата на Община Бургас.

Още снимки

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...