Мис България 2018 Теодора Мудева се включва в благотворителна кампания в помощ...

Мис България 2018 Теодора Мудева се включва в благотворителна кампания в помощ на недоносените бебета

Броени дни след като бе провъзгласена за най-красивата българка за 2018г., Теодора Мудева застана зад първата си благотворителна кампания. Идеята идва след среща на Теодора с директорката на гимназията, в която все още е ученичка.

След разговор с директорът на Английската гимназия Жаклин Нейчева, тя изявява желание да популяризира и подпомогне кампанията на УМБАЛ – Бургас и по-специално отделението по неонатология.  Реакцията не закъснява и към този момент  Теодора вече е съпричатстна към инициативата.

Всяка година от отделението отпечатват календар със снимки на недоносени бебета, на които специалистите от бургаската болница са помогнали. Календарът се отпечатва за трета поредна година с благотворителна цел. Със средствата от продажбата се купуват апаратура и консумативи за отделението, което спасява живота на недоносените деца.

Каузата докосва  настоящата Мис България и заедно с директора на езиковата гимназия , прегръщат идеята и я приемат като своя. Те се надяват да помогнат и благородното им начинание да получи подкрепа сред все повече хора.

http://www.mbalburgas.com/bg/news/view/6/1426

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...