Мисис Бургас 2019 в подкрепа на танцова формация „Петлите“

Мисис Бургас 2019 в подкрепа на танцова формация „Петлите“

Тазгодишното издание на конкурса „Мисис Бургас“ще подкрепи талантливите деца от Танцова формация „Петлите“ и спектакъла им „Легендата“. Целта е да се съберат необходимите средства за предстоящ международен танцов фестивал , който ще се проведе през месец юни в Италия.

Спектакълът „Легендата“ на Танцова формация „Петлите“ ще се проведе на 12 март в залата на Бургаската опера. На него ще присъстват всички участнички в конкурса „Мисис Бургас“ 2019.

До този момент над 20 красиви жени от Бургас и региона вече са заявили своето участие. Дамите, които имат желание да се запишат за участие, имат възможност да го направят до края на месец февруари. Записването става на mrsburgas@gmail.com или на страницата на конкурса във фейсбук.

В журито на конкурса ще влязат много известни личности от родния хай-лаиф, както и известни български общественици. В състава на комисията, която ще оценява дамите ще бъде и експерта по женска красота, младия и амбициозен бургаски лекар от дерматологичен център „Морабел“- д-р Мирослав Драголов, специалист-дерматолог.

Водеща на „Мисис Бургас“ 2019 ще бъде чаровната българска телевизионна водеща Натали Аведисян. Организаторите обещават едно незабравимо преживяване, както за участничките, така и за гостите на събитието.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...