Масово хранене на деца и бебета в Бургас

Масово хранене на деца и бебета в Бургас

snob.ru

Мами, готови ли сте за един по-различен ден? Готови ли сте заедно със своето дете да станете част от най-масовото хранене на бебета и деца в България?

Седмият рожден ден на Детска кухня „Ам-Ам“ ще бъде отбелязан с весело събитие под надслов – Масово хранене на бебета и деца. Празнуваме заедно рожденния ден на Детска кухня „Ам-Ам“ на 31-ви януари в мол Бургас Плаза с кулинарна работилница, Щура лаборатория, много игри, забавления, награди за всички и томбола!

Ако имате мъниче над 6 месеца или вече голяма госпожица/господин до 7 годинки, ако се стараете ежедневно да го правите най-щастливото дете на света, ще се запишете за участие в събитието Масово хранене на бебета и деца. Вижте как в края на статията.

Ето как ще протече Вашият ден на 31-ви януари, ако се запишете за участие в събитието:

В 10:30 ч ще бъдете на втория етаж на Мол Бургас Плаза, където лектор от Фондация „За храната“ (по идея на Food Revolution) ще ви даде няколко кратки съвета за здравословното хранене и примерни лесни рецепти за закуската на вашото дете. След това записаните дечица между 3 и 7 години ще участват в Кулинарна работилница. Някой ще направи първото си кулинарно творение или ще се докаже като вече опитен малък кулинар. А дали няма да открием новия Джейми Оливър? Лектор от логопедичен център ще обясни връзката между храната и правилния говор, като ще засегне темата за злоядите деца. За доброто настроени на по-големите деца ще има Научно шоу, по време на което ще покажат безопасни научни ексерименти. Аниматори ще се грижат за доброто настроение на всички през цялото време. А кулминацията на събитието ще е масовото хранене на предварително записаните бебета и деца с храна от дневния пакет осигурен от детска кухня Ам-Ам.

На празник като на празник – няма да минем без подаръци и торта. В края на събитието ще раздадем подаръци на всички малчугани, ще теглим томбола с голяма награда – 7 месеца безплатен 7 месечен абонамент от Детска кухня „Ам-Ам“ и всички заедно ще духнем свещичките на тортата като си пожелаем едно безгрижно детство на всички бургаски деца.

Можете да се запишете за участие в Масовото хранене на бебета и деца като попълните формата на: http://bit.ly/MasovoHranene до 29 януари. Всеки заявил присъствие и посетил събитието, ще участва в томбола с награди, които ще се изтеглят в края му.

 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...