Мара Ангелова от бургаския екип по приемна грижа получи специалната награда „Спасител...

Мара Ангелова от бургаския екип по приемна грижа получи специалната награда „Спасител на детството“

За трета поредна година приемни родители, социални работници и специалисти бяха удостоени с наградите „Спасители на детството“. Церемонията бе организирана от Националната асоциация за приемна грижа с подкрепата на А1 България.

Мара Ангелова от Карнобат, която е приемен родител по Проект „Приеми ме 2015“ към „Областен екип по приемна грижа“ – Бургас, получи специалната награда „Спасител на детството“. Отличието се присъжда за приноса ѝ в приемната грижа в България. Преди да стане приемен родител, Мара Ангелова е работила 10 години като социален работник и педагог в дом за изоставени деца с увреждания.

В рамките на събитието бяха отличени още социални работници, осиновители, детски организации и други. Водещи на церемонията бяха Лиляна Боянова от бТВ Новините и актьорът Кирил Недков. Заедно с домакините от Асоциацията по приемна грижа те посрещнаха повече от 140 гости, които работят с изоставени деца в риск.

В рамките на събитието Националната асоциация за приемна грижа отбеляза деветия си рожден ден и Деня на приемния родител.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...