Любимото цвете издава характера ни

Любимото цвете издава характера ни

Те носят своето послание

От срамежливата горска теменужка до царствената роза и приказната орхидея, цветята носят своето послание и стремеж за съвършенство, за един по-красив и по-добър свят. Ето защо днес ще ви разкрием какво казва за характера ви вашето любимо цвете.Малки пролетни цветя

Ако сърцето ви трепва при вида на малко пролетно цветенце – кокиче, минзухарче, теменужка, вие сте стеснителен и затворен в себе си човек. С вас се живее лесно, защото не обичате да спорите и избягвате конфликтите. Любителите на нежните пролетни цветя са склонни да правят стотици компромиси, за да не нарушават комфорта на своите близки.

Божури

Вие сте чувствителни и спокойни хора. Обичате семейния уют и грижите за другите. Това, че имате мек нрав обаче, съвсем не означава, че няма да се защитите както подобава, когато се налага. Чувствителността ви бързо се превръща в броня, която да ви пази от неприятели.

Рози

Хората, които обичат цвета и миризмата на розите, обичат да пътуват и да преживяват различни приключения и да трупат нови усещания. Всеки сезон е сезон на розата. Така че като любител на това цвете, вие сте винаги в крак с модата, винаги показвате стил и всичко ви е изрядно.

Люляк

Вие сте сантиментални и се увличате по малки, стари съкровища като винтидж дрехи или бижута с антикварна стойност. Обичате да правите впечатление и да се откроявате на фона на останалите около вас.

Лалета

Вие сте наистина добри слушатели и хората обичат компанията си. Общителността ви ви помага да се адаптирате бързо към всякаква среда. Вие сте човекът, на който всички могат да разчитат, дори и за най-големите си проблеми.

Нарцис

Той е любим на жените, които обичат да казват истината, не си падат по сплетни и клюки. Често точно тази им откровеност е причина за развалените отношеня с околните. За тези дами е важно да си намерят добра работа, да вървят по стълбичката нагоре и да имат верен приятел за кризисните моменти.

Магнолия

Цвете, което цъфти в началото на месец Май. Тези от нас, които са любители на изящните му цветове и форми са истински естети.

Дами, вие сте грациозни и със силен характер – също както любимото ви цвете.

Орхидея

Дами, вие сте обаятелни и загадъчни в очите на околните. В интерес на истината, това им харесва, защото всяка следваща среща с тях им издава още малко за вашата красива същност.

Привлечени от екзотичното ви излъчване, хората са готови да ви последват навсякъде.

Лилия

Известна също като „Крем”, това цвете е символ на женската и майчина сили. Дамите, чието любимо цвете е лилия са грижовни и добри към своите близки и приятели.

За тях е много важно семейството да бъде сплотено и след неговите членове да цари хармония и радост.

Маргаритка

Ако се смятате за книжен червей, тогава много вероятно сте забелязали колко много писатели използват маргаритктие като символ на чистота и невинност. Причината е, че те олицетворяват радост и невинност. Освен това те са символ на новото начало, което пък е повод много хора да подаряват именно маргаритки на сватби.

Източник: Иуомън бг

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...