Легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри се изправят един срещу друг на...

Легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри се изправят един срещу друг на 8 септември в Летния театър

Снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри се изправят един срещу друг от 20.00 часа на 8 септември в Летния театър на Бургас. Двамата имат общо 12 световни титли. На боксов език, това е все едно да гледаш двубой между Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд. Също като тях двамата, Рони и Стивън не се харесват особено и всеки ще се постарае да победи другия.

Подробности за предстоящата демонстративна среща съобщиха днес Олег Велинов – президент на Българската федерация по снукър, Краси Киров – главен мениджър на българското снукър турне, което минава през четири областни града и завършва в Бургас, както и Деси Божилова – най-успешната ни съдийка в тази популярна билярдна игра, която ще реферира и двубоя на 8 септември. В пресконференцията участва още зам.-кметът д-р Лорис Мануелян от името на Община Бургас, която подпомага логистично и финансово организирането на събитието.

Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще играят за първи път в кариерата си в подобни условия, на открито в Летния театър. За целта ще бъде доставена и сглобена професионална маса за снукър, която тежи тон и половина. Публиката ще може да наблюдава детайлно развоя на събитията чрез големи видеоекрани. Срещата ще е във формат 6 от 11 фрейма. Всеки играч ще има по 30 секунди за удар, което гарантира една добра динамика.

Ако искате да бъдете част от снукър събитието на годината, вземете вашите билети от сайта на Eventim и техните партньори.

Още снимки

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...