Културна организация „ Арт ателие” представя „ СПИСЪКЪТ НА ДОН ЖУАН”

Културна организация „ Арт ателие” представя „ СПИСЪКЪТ НА ДОН ЖУАН”

„Списъкът на Дон Жуан“ е романтична комедия с динамично действие, неочаквани обрати, остроумен диалог и интелигентно чувство за хумор.

Режисьор: Надя Асенова

Превод: Ваня Николова

Участват: Михаил Билалов, Албена Павлова, Камен Иванов

Спектакълът ще ви срещне с Михаил Билалов- Джаро от култовия сериал „ Под прикритие”, с Албена Павлова- Гълъбина от любимия „ Столичани в повече” и  с Камен Иванов- шефът на ЦРУ от „ Знакът на българина”. Към тях за кратко се присъединява и Момчил Михайлов-от популярният детски сериал „ Благуните”. Този блестящ актьорски екип ще ви поднесе един фин и естетичен спектакъл, за хора от нашето съвремие, попаднали в извънредно комична ситуация. Ще ви разсмеят, ще ви накарат да се замислите и пак ще ви разсмеят!

Режисурата е на Надя Асенова, а сценографията на Кънчо К:асабов-един творчески тандем със съвременна визия и решения / „ постановката „ Детектив” в Театър Българска армия например/.

„Списъкът на Дон Жуан“ е пиеса за това към какво се стремим – в личен, в професионален, в житейски план. Това е пиеса и за онзи момент, когато си на път да постигнеш това, което толкова дълго търсиш и изведнъж кристално ясно разбираш, че желаеш нещо друго. И тази яснота ти носи облекчение и щастие. И много смях, разбира се, защото най-добрият начин да анализираме сериозното е през хумора.

СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 15 октомври от 19ч. в Зала НХК.

БИЛЕТИ НА КАСАТА НА НХК.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...