Коледната елха на Бургас грейва на големия никулденски концерт

Коледната елха на Бургас грейва на големия никулденски концерт

 Хиляди бургазлии утре ще се забавляват заедно на площад „Тройката“

Едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България ще направят празника незабравим за бургазлии по време на вечерния Никулденски концерт на площад „Тройката“. Той ще  започне в 17.30 часа, а водещи ще бъдат безспорните любимци на публиката – Тони Димитрова и Калин Сърменов.

Истинско музикално пиршество са подготвили диригентите Цанислав Пенков с камерния щрайх оркестър и Атанас Камиларов с бургаския духов оркестър.

И какво е бургаски концерт без любимите бургаски песни и неповторимите „Фортисимо“ с ръководител Милена Добрева. А ръководителят на ансамбъл „Странджа“ Марио Егов е подготвил изненада, която едва ли друг път сте виждали. Хор „Родна песен“, балетна формация и тромпетен ансамбъл при НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“-Бургас ще направят празничната никулденска нощ още по-вълнуваща и незабравима.

На голямата сцена ще се качи и любимецът на публиката и звезда от хитовия телевизионен сериал „Скъпи наследници“ – Орлин Павлов. Атмосферата на празничния 6-ти декември ще продължат да нажежават музикантите от култовата банда „P.I.F.“, които ще изпълнят своите незабравими хитове.

Коледната елха на Бургас ще грейне в 18.00 часа. По традиция светлините ще бъдат запалени от кмета на Община Бургас Димитър Николов и изявили се със своите успехи бургазлии през годината.

Още снимки

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...