Как се държат различните зодии в социалните мрежи

Как се държат различните зодии в социалните мрежи

Статуси за разбити сърца, снимки от шумни партита, на щастливо влюбени двойки или напълно безсмислени статуси. Всекидневно срещаме една палитра от емоции в социалните мрежи. И въпреки че често недоумяваме поведението на нашите приятели в социалните мрежи, забравяме, че освен спецификата на характера, която всеки носи, зодията също оказва влияние върху нашето поведение.

Вижте как се държат различните зодии в социалните мрежи.

Овен. По самочувствие Овните могат да се конкурират с Лъвовете. Представителите на тази зодия обичат да се снимат, но в сравнение с останалите най-често фотошопират своите снимки. Обичат да показват местата, които посещават, а стане ли петък вечер, гледат първи да пуснат снимки от парти вечерта.

Телец. Телците обичат да публикуват снимки на луксозни вещи, които притежават, или биха искали да имат. Също като Овните обичат шумните партита, на които никога не пропускат да си направят снимки, които след това да споделят в социалните мрежи. Телците са активни и техните публикации винаги целят обратна връзка с последователите им. Чувствителни са към негативните коментари, но са големи вдъхновители. Често споделят публикации и снимки с вълнуващи цитати за живота. Обичат глупавите закачки с хора от противоположния пол, които не са в приятелския им кръг, въпреки че това често противоречи на интелигентната им същност.

Близнаци. Близнаците са експлозия от емоции. Няма значение дали представител на тази зодия се чувства щастлив, влюбен или тъжен. Той винаги ще използва въображението си, за да сподели своите усещания с всички в социалните мрежи. На моменти Близнаците представят една фалшива реалност за себе си. По статусите и фотографиите може да излиза, че имат забележителен живот, но всъщност нещата да не са толкова безупречни.

Рак. Хората представители на тази зодия имат много колебания за своите емоции, както и за техните публикации в социалните мрежи. Обикновено са склонни да покажат по всякакъв начин своята радост и добро настроение в един ден, а на следващия публикациите им да показват обратното. Представителите на тази зодия държат да бъдат забелязани и положително оценени. Затова винаги намират начин да се покажат пред останалите.

Лъв. Лъвовете са стопроцентови „социални пеперуди“. Винаги публикуват много снимки, на които са в приятелска компания. От друга страна, представителите на тази зодия си правят най-много селфита в сравнение с останалите зодиакални знаци. В социалните мрежи знаят как да се държат, защото се стремят да запазят своя положителен имидж пред другите.

Дева. Хората, родени под знака Дева, са известни като перфекционисти. Този перфекционизъм и старателно подбиране на снимки и публикации определено влияе и на поведението им в социалните мрежи. Девите винаги се стремят да покажат най-добрата страна на своето Аз.

Везни. Ако някой ваш приятел постоянно публикува снимки на него и любимия човек, то със сигурност е представител на зодия Везни. Но когато са самотни и нямат любим човек до себе си, не спират да споделят снимки и цитати за любовта и раздялата. Въпреки че държат всички да разберат дали са обвързани или не, те използват всички възможни функции и филтри на социалните мрежи, с които контролират видимостта на останалите си постове.

Скорпион. Ако не са погълнати от служебните си задължения, Скорпионите приемат социалните мрежи като място, в което се конкурират с останалите. Без значение дали ще публикуват снимки, цитати или материал от сериозна медия, те държат да съберат много лайкове и коментари.

Стрелец. Стрелците предпочитат да споделят повече видеа в социалните мрежи. Държат да са забавни и да носят настроение на своите приятели. Това, което публикуват, е отражение не само на настроенията им, но и на тяхната същност.

Козирог. Козирозите са прекалено загрижени за външния си вид. Ето защо, когато правят снимки, те се снимат не толкова за спомен, а за социалните мрежи. Дълго време избират най-подходяща снимка, която според тях ще събере и най-много лайкове.

Водолей. Хората, които са родени под знака Водолей, ще публикуват всичко, което искат, без значение дали това ще им донесе негативи. Водолеите са меломани, затова ако ви се слуша хубава музика, просто надникнете в профила на представител от тази зодия.

Риби. Представителите на зодия Риби са творчески личности и често имат възможност да посещават значими социални събития. Бъдете сигурни, че те ще споделят с вас всяка своя изява, победа, постижения, а някъде между тях ще ви разнообразят и с вдъхновяващи цитати.

Източник:  petel.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...