Как да бъдеш кралица на бала

Как да бъдеш кралица на бала

Снимка: womanadvice.ru

 Всяка година дизайнерите ни предлагат маса нови идеи и варианти на този патрул. Какви рокли ще са актуални през 2019 г.?

Основния тренд 2019 – прост силует, който изглежда особено елегантно. На подиума можете да видите огромно количество дълги рокли на червени нюанси, с минимален брой декор.

Направени от изящни и фини материи, в комбинация с  елегантна и стилна кройка, тези бални рокли 2019 са истинско бижу за окото. Всяко момиче мечтае да се види в красива рокля на абитуриентския бал, с която да изглежда ослепително. Преди да си купите рокля за бал, то имайте предвид някои неща:

–  какъв тип модел рокля ще стои добре на вашата фигура;

– какъв цвят на роклята ще успее да подсили чертите на лицето;

– дали има добро съотношение между цена и качество;

Подходящ критерии, по който да избирате своите рокли за бал е според формата на тялото.

Разграничават се няколко вида. Те са ябълковидно, крушовидно, тип правоъгълник и тип пясъчен часовник. За да сте сигурни, че сте попаднали на най-хубавата рокля за вас, трябва да сте наясно как изглежда тялото ви. В противен случай дори и да сте си купили най-красивата рокля на света има вероятност да не стои добре облечена от вас.

Модерни цветове

Модно вечерна рокля цвят през 2019 г., са: тюркоаз, лилаво, Марсала, жълто, фуксия, розово, цвят на морска вълна и сив.

Източник: my-favourite.info

Можете лесно да се превърнете в кралица на бала с някоя от тези страхотни модели рокли. Една от тенденциите при тези бални рокли 2019 от Pronovias, която веднага можем да отбележим, е V-образното деколте и гръб.

Другата актуална тенденция за абитуриентски рокли 2019 е бродерията. Използвани са много бродирани флорални детайли в някои от моделите, придавайки им луксозно усещане. В колекцията могат да бъдат открити както по-сладки и нежни модели бални рокли, така и строго официални линии и силуети. Оставяме ви да разгледате следващата галерия със снимки на новата колекция бални рокли 2019 от Pronovias, подредена от по-светлата към по-тъмната цветова гама. Потопете се в света на приказните рокли и открийте вашата идеална за бал 2019.

Бални рокли 2019 от Pronovias

Източник: lazara.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...