Какво ще носим през пролетта и лятото на 2017 година?

Какво ще носим през пролетта и лятото на 2017 година?

eModno

С настъпването на пролетта, първото нещо, което започва да ни тревожи е ако се окаже, че дрехите от предишната пролет са ни леко тесни или вече са демоде.

И в двата случая са необходими спешни мерки. Веднага трябва да установим посредством кантара колко са качените килограми. След това да определим време, за което трябва да ги отстраним и да изберем подходяща диета. Добре е да се знае, че здравословното отслабване не бива да превишава 3 кг. на месец и всички опити да свалим за по-кратко време повече килограми, може да ни изиграе лоша шега и да се отрази неблагоприятно на здравето ни. През пролетта не е особено здравословно да се спазват драстични диети и е важно да изберем сравнително балансирано хранене, а  да засилим своята двигателна активност. Ходенето пеша, сутрешна и вечерна гимнастика  по 10-15 минути дневно, комбинирани с намалено количество храна и прием на повече течности, бързо ще възстановят качените през зимата 3-4 килограма.  Ако са повече, проблемът е сериозен и е добре да се направи консултация с диетолог.

Толкова за килограмите… Остава другия проблем с тоалетите, в които трябва да влезнете или да подмените. За предпочитане е  въпреки, че са леко отеснели, да ги облечете веднага щом температурите  и времето позволява. В началото ще чувствате дискомфорта от качените килограми, но точно той ще бъде големия стимул за възстановяване на теглото. Не е препоръчително да пазарувате нови дрехи с по-голям размер. Тази стъпка може да стане причина за трайно задържане на качените през зимата килограми, а това е грешка. Задържани килограми се свалят много трудно и затова не ги отлагайте за лятото.

Докато работите по въпроса с натрупаните килограми, изпитвайки дискомфорта на тесните миналогодишни дрехи, може да се поинтересувате от новите пролетни  модни  тенденции и да изберете най-подходящото за вас.

Какво ще бъде модерно през пролетта и лятото на 2017 година?

Ярките цветове отново ще са предпочитани, а червеното се очаква да бъде цвета на лято 2017 година. Дантелите отново ще бъдат актуални.

Рокли
Женственост и красиви бродерии ще бъдат типични за пролетта и лятото на 2017 година

Малко позабравената през последните години коприна отново се завръща и то преди всичко при блузите и роклите. Богати на щампи в ярки тонове и деколтета,  с красиви  и лъскави луксозни копчета или мотиви. Голям хит ще бъдат бродериите, както и допълнителни украси на яките като панделки, джуфки, плисета и др.

moda_2017-e1483482038276

Панталони в ярки цветове и  летните дънки тип „цигара“, лъскавите клинове също   ще продължават да са актуални, а дължините ще бъдат най-различни – 6/8 и 7/8   до класическата дължина покриваща горната част на тока.

Клиновете остават и тази пролет и лято

Дрехите от трико, които са предпочитани през летния сезон остават, но това лято те ще бъдат наситени както на най-различни щампи,  ефектни шнурове и други елементи, които както при копринените блузи ще придават допълнителен ефект. Металическия ефект освен от копчета  и разни емблеми ще бъде включен и в самите щампи.

 

Дължините на роклите и полите остава разнообразни и тази година като дългите рокли също ще бъдат много актуални, но задължително ще се характеризират с ефирност и ще са в толкова ярки тонове , а цветята вече ще са демоде като мотив.

Добре е всяка жена да прегледа гардероба си и да набави нужното в него, така че да бъде актуална и привлекателна, защото лятото е най-хубавия сезон, в който изпъква красотата на жената.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...