Какво да облечем в Новогодишната нощ: Съвети от жълтото Земно прасе

Какво да облечем в Новогодишната нощ: Съвети от жълтото Земно прасе

Снимка: women-page.ru

Новата година идва, а с нея идва и най- женския проблем – нямам какво да облека!

Иска ни се не само да изглеждаме празнично, но и да угодим на бъдещият символ от китайския хороскоп. Този път Свинята е от една интересна порода  – Жълта земна свиня. Тя може както да върти весело опашката си, така и да покаже зъби в ядосана усмивка. Правилно подбраните дрехи ще помогнат да се измъкнем от небесната ни покровителка.

И така, да разберем какво да носим на Нова година 2019, в офиса, в ресторанта, на приятелско или семейно тържество. В полезрението ни попадат актуални цветове, тъкани, стилове, както и важни допълнения – аксесоари, грим, прическа.

Логично е да се приеме, че основните цветове през следващата 2019 г. ще бъдат жълти и кафяви, както и техните нюансите – екрю, пясъчно, златисто, керемидено. Чувствайте се свободни да добавяте сиви тонове, от перлено до графит и не забравяйте, че земята е не само почва, но и растителност, вода, природен и изкуствен пейзаж.

chto-nadet-na-novyj-god-2018-26

Всичко това е местообитанието на тотема ни – Жълтата земна Свиня.

Почетни гости ще са всякакви вариации по темата:

синьо;

зелено;

тюркоаз;

лилаво;

оранжево;

розово.

chto-nadet-na-novyj-god-2018-1-1

chto-nadet-na-novyj-god-2018-2

chto-nadet-na-novyj-god-2018-3

Актуални са всички видове бродерии и флорални мотиви.

chto-nadet-na-novyj-god-2018-5

Модата в Годината на прасето е по-добре да да бъде неутрална. Тя не трябва да е нито екстравагантна, нито прекалено скромна. Елегантна, или оригинална кройка, оригинално изрязан, или летящ силует, няма значение, важно е да се чувствате сияеща до зори.

chto-nadet-na-novyj-god-2018-6

Какво ще бъде – рокля, гащеризон, костюм, панталони или пола  – няма значение. Единственото изискване е да носите нещо, което не пречи на движенията ви. Съответно изберете тъкани – меки, добре драпирани, нежно обгръщащи. Коприна, шифон, тънък габардин, кадифе, дантела и трикотаж са за предпочитане.

Нежелани са брокат, сатен, тафта.

Ако вечерната рокля не е ваша опция, няма проблем. Практичното Земно свинче ще оцени демократичната новогодишна дреха, която след празника ще заеме своето място в ежедневния ви гардероб. Изберете тоалет, който няма да затруднява движенията ви.

Весело посрещане на Новата 2019 г!

Източник: new-year-party.ru

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...