Кайт сърф регата „Приморско есен“ 2017 ще се проведе този уикенд

Кайт сърф регата „Приморско есен“ 2017 ще се проведе този уикенд

Кайт сърф регата „Приморско есен“ 2017 ще се проведе този уикенд, 9-10 септември на плаж ММЦ край Приморско. Екстремната надпревара е кръг от Републиканското първенство. Организатори на регатата са Българска федерация по ветроходство, сърф клуб „Корал“ и Община Приморско.

Много адреналин, незабравими емоции, екстремни водни трикове и награди за победителите очакват любителите на водния спорт, които дръзнат да се включат в състезанието.

Регатата ще започне в събота, 9 септември,  на втора кула, където от 9 до 11 часа ще бъде записването за участие.  След това е предвидена техническа конференция, на която ще бъдат разяснен регламента на първенството. В 12 часа ще бъде даден сигналът за първа гонка. На 10 септември, неделя, от 12 часа състезателите отново ще покажат уменията си на сърфисти във владеенето на дъската в морето и хвърчилото във въздуха.

Съперничеството ще бъде  в дисциплините „хенг тайм“, фристайл“ и „курс рейсинг“, който тази година ще бъде разделен в две дисциплини – „кайт“ и екзотичната „формула кайт“.

Награждаването е предвидено за 17 часа на плажа на ММЦ – Приморско.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...