И ловец съм и рибар съм – особености на българския сваляч

И ловец съм и рибар съм – особености на българския сваляч

manager.bg

Българският мъж няма равен. Може всичко, знае всичко, нищо че все не му остава време да защити докторантурата си по ядрена физика.

Нейсе, не може да му се отрече – ненадминат гений е стане ли дума да омае някоя жена.

Набележи ли достойна плячка, нашенският сваляч търпеливо затяга примката около нея, чакайки удобния момент да отстреля дивеча. И като истински ловец разполага с няколко пълнителя.

В първия е впрегнал цялата си фукня под капака на някоя пичеловка (луксозна спортна кола –б.а.). Не че е неуверен в своята ослепителност, ама друго е да се застраховаш с лъскава лимузина, теглена от скъпи арабски коне.

Вторият пълнител е претъпкан с „оригинални” любовни фрази, старателно попити от познат гларус. Велик любовчия, който някога е кръжал по Черноморието ни с ловкостта на чакал, а сега пощипва с пенсионерска умора бузите на инкасаторката.

От третия пък ни намигат патрони с имената на важни люде, които са „първи приятели” на ухажора ни. Само дето те нямат и спомен за това, че преди 5 години той им е наливал уискито зад бара. Да, но от нас се очаква да бъдем впечатлени, защото господинчото знае с коя версия на „Корсар” се пръска поредния „випаджия”. Не че от това зависи добрият ни сън, ама друго си е да мислим, че евентуалният бъдещ татко на децата ни има връзки с височайша ДНК. Така де, всеки трябва да има план Б!

Има и такива свалячи, които си пълнят главите с мантрата, че женското „Да” всъщност е мъжкото „Не”. Да, да, ама не! Не-то си е Не! Порода прекалено екзалтирани господа, които са толкова нахъсени да ти докажат каква добра стока изпускаш, че са склонни да изпаднат в крайности. Като това да се запишат в курс по оригами, за да могат собственоръчно да превъплътят разточителната ни обаятелност в реален размер. Не защото сме им потребни колкото въздуха, а защото хубостниците не са свикнали някоя мацка да не им „връзва”.

А ако случайно свършат амунициите, българският Дон Жуан веднага протяга силна десница към въдицата, на която гордо се ветрее поредната амбициозна стръв. Но дали на нея ще се улови Златната рибка, Малката русалка или хищната Щука зависи от уменията му по математика.

Защото много е важно да му излезнат сметките, в противен случай става услужлив елемент от разностранен триъгълник, в който по-големия катет принадлежи на някой друг. В противен случай любовчийският му актив започва лека-полека да заприличва на бележник на среднист от прогимназията.

Великият Казанова затова е бил пръв сред първите. Не е правил грешката да мери всяка жена с един и същи аршин.

Успешният сваляч няма нужда от безкраен арсенал, за да свали жена. Единственото оръжие, което може да му гарантира победа, урожай, улов, е да си повтаря, че срещу него, обикновения простосмъртен, стои богиня, която няма равна.

mila.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...