Искам да живея в лукс като кмета на Пазарджик (СНИМКИ)

Искам да живея в лукс като кмета на Пазарджик (СНИМКИ)

снимка: bTV

Народът наистина е потресен от последните репортажи по телевизията за имотите на двама кметове – в Пазарджик и в Хасково. Едва ли има разумен човек, който да повярва, че въпросните нагли „отговорни” градоначалници, без значение дали са червени, сини или зелени, са постигнали лукса, в който живеят, със скромните си кметски заплати. Защо и аз, като държавен служител, не мога да си посторя палат с месечното си трудово възнаграждение?!

Питам се и друго – нали решенията за продажбите на общински имоти, псевдо търговете, врътките с фирми на роднини, мътните строежи и други далавери се вземат от Общинския съвет? Къде са всичките онези избрани с доверието на местните хора велможи, които са вдигали ръце в подкрепа на престъпните решения, очебийно подкопаващи интересите на града и цялата община? С малки изключения, защо сега мълчат и се крият като охлюви в черупките си? Не е трудно да се досети човек, че и те са близали от меда, но с по-малка лъжица.

Това е отчайващото в нашата държава – където човек пипне, гной тече. На внуците си само им набивам в главите – учете езици, вземете добри дипломи и бягайте в странство. Оправия в България няма да има, никога /pik.bg

снимка: bTV
снимка: bTV
снимка: bTV
снимка: bTV

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...