Изложба „MORE“ на талантливия фотограф Кирил Пейчев на 18 юли в Галерия...

Изложба „MORE“ на талантливия фотограф Кирил Пейчев на 18 юли в Галерия „БАЕВ“

Изложба „MORE“ на талантливия фотограф Кирил Пейчев анонсира БУРГАС ФИЛМ ФЕСТ на 18 юли в Галерия „БАЕВ“. Експозицията ще бъде открита от 19.00 часа. Неин куратор е популярната наша режисьорка Иглика Трифонова, съпруга на големия комик Христо Гърбов.

Идеята на организаторите е двете изкуства да вървят ръка за ръка, а фестивалът да бъде платформа за изява на млад български творец. Талантливият фотограф Кирил Пейчев ще подреди 11 снимки, вдъхновени от морето.

„Фотографиите на Кирил Пейчев са реалистични, а въздействат като живопис. Те са живи и истинни, а същевременно в тях е закодирана философия, която ги прави метафори на морето. Кирил снима морето деликатно и с отдаденост. И много лично. И може би това е магията на талантливия фотограф – да накара зрителя да повярва, че снимката е лична и за него, че я е правил самият той“, споделя Иглика Трифонова.
Изложбата се провежда като съпътстваща част от програмата на Burgas International Film Festival ‘2019 и ще гостува до 30 юли, при вход свободен.
Международният филмов фестивал Бургас се организира от „Eleven Twelve“, в партньорство с Община Бургас, Национален фонд Култура, Италиански културен институт, Посолството на Република Португалия в България, Посолството на Унгария в България, Посолството на Република Гърция , Посолството на Грузия в България,  Португалски културен институт „Камойш“, Унгарски културен институт и др.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...