Зов за помощ! Родилка се бори за живот в Бургас, трябват 25...

Зов за помощ! Родилка се бори за живот в Бургас, трябват 25 кръводарители

Родилка има спешна нужда от кръв, за да бъде спасен живота й. Който има възможност да дари кръв в Кръвния център за Маргарита Драганова – родилка, която в момента се бори за своя и за живота на бебето, се казва в призив, който бързо беше разпространен в социалните мрежи, съобщава сайта  burgasinfo.com.

 Жената е родила в УМБАЛ „Дева Мария“ в Бургас. Раждането е започнало в събота сутринта, заради еклампсия отключва ДИК синдром. В момента са нужни 25 кръводарители, съобщиха от здравното заведение пред БургасИНФО. Маргарита е от Ясна поляна. В момента много нейни близки и приятели са пред Кръвния център. Кръв може да бъде дарена и през следващите дни, за да бъде възстановена тази, която вече е осигурена за болницата, в която се лекува младата майка.
Припомняме, че Отделението по трансфузионна хематология (Кръвния център) се намира в сградата а ДКЦ 1 и работи от 07:30 до 14:00ч. в делнични дни. Желаещите да дарят кръв трябва да са на възраст от 18 до 65 години, в добро здравословно състояние и да носят със себе си документ за самоличност – лична карта.  

Източник: burgasinfo.com

Коментари

Един коментар на “Зов за помощ! Родилка се бори за живот в Бургас, трябват 25 кръводарители”

  1. Търся сериозно и отговорно дете, ученик от 1, 2, 3 клас за добра подготовка на по предметите! За другата учебна година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...