Знаете ли, че съществуват думи, които лекуват! Открийте ги за себе си!

Знаете ли, че съществуват думи, които лекуват! Открийте ги за себе си!

passion.ru

Казват, че силата на думите се поделя по равно между човека, който ги изрича и човека, който ги чува. В тази статия няма да говорим за комуникацията между хората. Искаме да обърнем фокуса на вниманието ви върху думи, които мотивират и лекуват.

Става дума за 5 израза, които можем да казваме на себе си с цел да бъдем по-мотивирани всеки ден. Те ни мотивират и ни правят способни да се справим с проблемите, които често грабят от нашето щастие и дори здраве.

Какво ще кажете да направите тези 5 думи, които лекуват, част от ежедневието си? Лесни са за запомняне!
Важно е да се кажат думите на глас. В този случай, ще бъде по-лесно да вярвате в тях.

Открийте ги за себе си.

Знаете ли, че силата на думите може да повлияе 50% на говорителя, а останалите 50% – на слушателя? Но в тази статия ще за как думите влияят на нашето здраве.

Ние бихме искали да споделим с вас 5 думи, които лекуват. Това са думите, които трябва постоянно да си казвате, за да решите проблемите в живота си.

Е, искате ли да ги пробвам на практика?

В крайна сметка, тези думи са доста лесни за запомняне.

1. Аз съм добре

Това носи радост.
Как може да се каже, че се чувстваш добре, ако в действителност това не е така? Това е много важно – добавете си „….и аз съм в състояние да си го призная.“

Позитивното мислене е много важно за нас, имате нужда от него всеки ден. Това не означава, че трябва да се отречете от съществуващите проблеми. Ако ние виждаме света в нюанси на тъмното и казваме: „Аз се чувствам зле, то ние се затваряме в своята мъка. Ето защо, най-добре е винаги да се поемеме дъх тихо и да си кажете: „Чувствам се добре и съм в състояние да го призная“.

Направете го енергично, с убеждението, че няма никакво съмнение в думите.

2. Мога да се справя
Важни думи в трудни времена.

Когато в живота има затруднения, не забравяйте да кажете: „Аз мога да се оправя с това“. Не се страхувайте. Ако вътре в себе си не се чувствате достатъчно мотивирани, тогава никой друг няма да го направя за вас. Никой не може да ви помогне по-добре от самия вас.

Не мислете за неуспехите и пречките.

Погледнете се внимателно в отражението си в огледалото и се убедете, че можете. Повтаряйте го всеки ден.

3. Аз заслужавам
Най-важното за човека е.

И защо не? Не заслужавате ли няколко свободни часа в деня за себе си, за своите хобита… Знаете ли, правите много за други хора…Но ако забравите за себе си? Внимателно, в крайна сметка и вие имате нужда от време за вас.

Опитайте се да се поддържа баланс в живота. Вие го заслужавате!

4. Всичко мина
Да винаги има и щастие.

Може би сега не можете да пренебрегнете сериозен проблем, който ви задушава. Вие сте под стрес и не можете да имате пълноценен богат живот. Може би сте забелязали, че в последно време се чувствате по-уморени и с повече проблеми…
Спрете за момент. Важно е да се разбере, че всичко в живота върви, че животът е в постоянно движение, като голяма бурна река. Нищо не може да продължи вечно, рано или късно всичко се променя.

Нашият живот е много бързо, така че е много важно да бъде в състояние да се чувстват тук и сега и ценят момента. Нищо не може да продължи вечно.

5. Изпълнен съм с любов

Любовта лекува, предпазва и освобождава. Разбира се, говорейки за любовта като лечебен ефект, това не означава само любовта на близките хора.

Ние говорим за самата любов, за укрепване на самочувствието, за щастието във всяка малка радост, която ни дава всеки нов ден. Обичайте тялото си, своя характер. Това ще ви позволи да се чувствате добре. Разбира се, вие го заслужавате.

Бъдете здрави
Здравето е нещо, което не се купува с пари.

zdrave.ws

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...