Замъкът „Влюбен във вятъра“ вече е сред „Приказните дестинации на Европа“

Замъкът „Влюбен във вятъра“ вече е сред „Приказните дестинации на Европа“

European Best Destinations

Само няколко месеца след, като беше обявен за Туристически обект  № 1 в България за 2018 г. Еuropen Best Destinations, Брюксел включи Замъка в Новия Европейски туристически маршрут „Приказните дестинации на Европа“. 

В Новия „приказен“ маршрут на Europen Best Destinations влизат още  емблематични замъци от Франция и Германия, тайнствени, природни феномени и  обекти от Ирландия, Словения и Италия.

Замъка „Влюбен във вятъра“ в подножието на мистичната Странджа планина, близо до древния град Созопол е презентиран от Еuropen Best Destinations , като „най-вълшебното място в Европа“. Нестандартното за наши дни  творение е сбъднатата, детска мечта на неговия създател и архитект  Георги Тумпалов, който е един от малкото останали рицари на нашето  време, пише изданието. Приказният замък с формата на кръст, екзотичната градина с над три хиляди  вида цветя и растения, езерото с лебедите „Фонтана на желанията“, шадраваните с антични статуи, винарската изба и галерията са само част от  нещата, които впечатляват посетителя и създават магичната атмосфера на  това необикновено място.

Europen Best Destinations призовава хилядите си читатели да резервират  билет до Бургас – България за да видят тази изумителна компилация между  приказна реалност, полет на въображението и дизайнерско вдъхновение…Най-престижната туристическа класация, посочва и античния град Созопол, с  неговото културно, историческо и архитектурно наследство, като  най-подходящото място, в което любителите на приказни дестинации могат да  отседнат. В момента творецът и създател на Замъка „Влюбен във вятъра„, Георги Тумпалов и неговия екип се готвят за участие в международния  туристически форум „Ваканция и СПА ЕКСПО-2019“, където на собствен щанд ще  представят приказният Замък.
heuropeanbestdestinations.com/best-of-europe/best-fairy-tale-destinations-in-europe/

Източник: Дарик

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...