„Заедно на сцената” тази вечер в Музикалното

„Заедно на сцената” тази вечер в Музикалното

Тази вечер на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” ,  за пореден път преподаватели и ученици ще демонстрират работата си в екип.

Съвместните концерти заемат  специално място в календара на творческите изяви на учебното заведение и се очакват с голям интерес от публиката.

Това е възможност за младите артисти не само да чуят изпълненията на своите преподаватели, но и да си партнират заедно на сцената. По този начин и отговорността на преподавателите става по- голяма, защото на практика показват това, което изискват.

Заедно на сцената те ще покажат, че наистина могат да бъдат силен екип, ще демонстрират своята съвместна работа, своето приятелство и доверие.

 Съвместните  изяви се отразяват позитивно на учениците, защото те виждат учителите си в друга светлина, не само като педагози, но и като изпълнители.

В програмата са включени произведения на Моцарт, Вивалди, Вебер, Щраус, Бах, Бокерини, Жул Леви и др. в изпълнение на солисти и ансамбли.

За пореден път преподавателите ще покажат, че за да създадат истински артисти, самите те трябва да бъдат творци от класа.

Ученици и учители ще докажат, че на сцената пред погледа на взискателната публика всички са равни.

Концертът „Заедно на сцената ” се осъществява в рамките на проект „На концерт в сряда” ,  днес  – 14 февруари от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...