Елин Рахнев пристига специално в Бургас за „Никой не е пълно 6”

Елин Рахнев пристига специално в Бургас за „Никой не е пълно 6”

Моноспектакълът му – хит на българския Бродуей, изпълнителката на главната роля, наричана „новата Стоянка Мутафова“

https://www.youtube.com/watch?v=ZOr3llqUexE

„Това е едно от най-хубавите неща, които съм правил и които са ми се случвали  във вече не толкова краткия ми живот. Мисля, че който го види, ще се съгласи“това каза специално за бургаската публика големият български драматург. Елин Рахнев има две награди „Икар“ за пиесите си. Всеки негов текст се превръща в събитие.

След като предизвика фурор на софийските клубни сцени, поредният хит на автора -„Никой не е пълно 6“ идва в Бургас за единствено представление. Специално за премиерата на 21 декември от 19.30 часа в Експозиционен център „Флора“, пристига и авторът Елин Рахнев.

Главната роля в комедията изпълнява талантливата актриса Иванка Шекерова, наричана в медиите „новата Стоянка Мутафова“. „Очаквам с голямо вълнение срещата си с бургаската публика. Бургас е в сърцето ми и винаги ще бъде, а Христо Фотев е любимият ми поет“, каза преди пристигането си в града актрисата, която се превъплъщава в ролята на пълната отличничка и патриот до мозъка на костите си – Райна Апостолова Поборникова.

Час и половина чисто забавление, смях до сълзи и високи градуси настроение очакват бургаската публика. Учителката Райна вече метна на рамката на колелото си не само бъдещите си любовници, но и много доволни зрители в цялата страна.

Жената с дантелени чорапки и гореща кръв се появи и на огромни билбордове на емблематични места в София. Преди броени дни столицата беше залята от огромни плакати за нейното бясно шоу.

Комедията „Никой не е пълно 6“ вече се смята за един от хитовете на родния Бродуей.

Основен организатор на събитието в Бургас е кафе-книжарница „Екслибрис“. След представлението бургаските зрители ще имат възможност да се срещнат с екипа, създал един от най-забавните спектакли на изминалата година.

За контакти – 0889 354355 – Венцислав Тасев

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...