ДФК „Звездичка“ ще работи с „Цървена звезда“ – Белград

ДФК „Звездичка“ ще работи с „Цървена звезда“ – Белград

ДФК „Звездичка“ ще работи по съвместни проекти със сръбския гранд „Цървена звезда“. В близкото бъдеще предстои да бъде сключен договор за съвместно сътрудничество между двата клуба. Днес президентът на бургаския клуб Петър Алексиев се срещна и проведе работно съвещание с представители на „Цървена звезда“. Те са от ръководството на ДЮШ на тима от Белград, както и сръбски мениджъри от компанията „Колония къп“. В Бургас дойдоха главният треньор на футболната академия на „Цървена звезда“ Никола Йелич, Горан Паунович, Милан Павлович и Душан Милошевич, които са представители на компанията. Гостите разгледаха базата на бургаската школа – „Звездичка Арена“ в комплекс „Славейков“, както и новите терени и съоръжения, които се намират в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Двата клуба постигнаха договорка да провеждат лагери на разменено гостуване, а треньори на „Звездичка“ ще ходят и на стаж в школата на „Цървена звезда“.

През месец април ДФК „Звездичка“ ще проведе голям международен турнир, който ще събере много отбори от Балканите. Той ще се казва „Колония Звездичка къп“. Гост на събитието ще бъде и отбор от „Цървена звезда“.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...