Домашен лек от лимон и чесън, който ще направи сърцето ви като...

Домашен лек от лимон и чесън, който ще направи сърцето ви като ново

sibir.bg

Втвърдените кръвоносни съдове не е нужно да се оперират. Едно мощно природно средство от чесън и лимони ще замести скалпела при операция, това уверява специалист от клиниката за сърдечни болести в Бад Ойнхаузен, пише zajenata.bg.

Рецептата с чесън и лимони за предотвратяване на операция вече е изпробвана от германец на име Шрат и споделена във форума на chefkoch.de.

Ако артериите в мозъка са стеснени или пък са калцирани, пийте всеки ден по една чаша екстракт от 30 обелени скилидки чесън и нарязани на кубчета 5 небелени лимони.

Цитросите не бива да са изцедени, а нарязани, обръща внимание медикът.

Слага се всичко в миксера и се сипва 1 л вода. Сварява се, като при първото завиране се маха от котлона. Прецежда се в бутилка. Съхранява се на студено. Консумира се всеки ден преди или след основното хранене.

След 3-седмична консумация ще се почувствате като нови: целият ви организъм ще бъде регенериран. Калцирането на кръвоносните съдове и засегнатите от това очи и уши, ще бъде стопирано.

След 3 седмици е необходимо да направите пауза за 8 дни, а след това да повторите лечението пак за същото време. Това действително ще гарантира вашия успех. Тази евтина и ефикасна рецепта трябва да повтаряте всяка година. Не се притеснявайте за неприятната миризма на чесъна, тя почти не се усеща.

Хората, възвърнали своята еластичност на кръвоносната система, вече ще имат дълбок и спокоен сън, освен това няма да им се налага да правят обиколки в парка. Тази рецепта е гаранция, че са прескочили операцията, при това планираната. Чесновият коктейл е ефикасен и при пародонтоза, пише lekuva.net.

Тъй като лекът е евтин и безвреден, реших да го изпробвам. Вече една седмица го прилагам. Не знам дали сърцето ми ще се спаси, но със сигурност храносмилането. Ходя по 2-3 пъти до тоалетна, разказва Шрат, опитал рецептата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...